Güzel Aşk Sözleri, Sevgi Sözleri, Aşk Sözleri, 2017 Sözleri, Etkileyici Sözler

Game of Thrones 7.Sezon Finali Bölümü

Bir Game of Thrones sezonu daha bugün piyasaya çıkan yedinci bölümle beraber geride kaldı. Uzun süredir hakkında sayısız haberler yaptığımız, sızıntılarla şenlendiğimiz, yaşanmış olan olayların hızı sebebiyle bir fazlaca rahatsız olduğumuz sezon sonunda tamama erdi.
Ilk olarak bu incelemenin tam anlamıyla bir sezon incelemesi olacağını ve doğal ki ağırlığın da yedinci bölüme verileceğini belirtmek isterim.


Game of Thrones 7.Sezon Finali Bölümü


Uzun süredir merakla beklenen birçok buluşma yedinci bölümle beraber yaşandı. Hound - Mountain, Brienne - Hound, Podrick - Tyrion, Brienne - Jaime ve şu anda aklıma gelmeyen birçok şahıs sezonlar sonrasında bir araya geldi. Bu yedinci bölümün en mühim detaylarından biriydi doğal ki fakat güvenli olun ki izleyenleri şok eden sayısız şey de bu bölümle beraber gerçekleşmiş oldu.
Yedinci sezonun geride kalan altı bölümü süresince sayısız eleştiri yapılmış oldu.
Olayların vakit çizgisinin anlamsızlaştığı da bunların en doğrusu ve kim bilir en ağırıydı. Dizinin yapımcılarının da dikkatini çeken bu eleştirilere cevap kendilerinden geldi ve birazcık "İster beğenin, ister beğenmeyin." tadında bir açıklamaydı bu.

Game of Thrones 7.Sezon Finali Bölümü Yorumları


Jerome Flynn and Nikolaj Coster-Waldau as Bronn and Jaime Lannister

HBO'nun diziyi gereksiz bir halde sekizinci sezona uzatma isteği ve bölüm sayılarını azaltmış benzer biçimde görünse de, aslen hikayenin tamama ermesi için gerçekleşmesi ihtiyaç duyulan olayların oldukça azalmış olması bu probleme yol açtı. Game of Thrones 7.Sezon ile ilgili final bölümü yorumları çok ilginç gerçekten. Zira ne yazık ki ortada anlatılacak bir öykü yok. Olması ihtiyaç duyulan olayların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyorken, dizinin bir sezon daha (Sekizinci sezon altı bölümden oluşacak.) uzaması da işin tadını iyice kaçırdı denebilir.

Game of Thrones 7.Sezon 7.Bölüm


Eğer bu şekilde bir hızlanmaya gidilecekse dizi pekala yedi sezonda bitirilebilirdi. Bilhassa de yaşanmış olan sekizinci sezon sızıntısı doğruysa, okuduklarımız gerçek olacaksa hakikaten yeni bir sezona ihtiyacımız olmadığı kati. Doğal bunların hepsinin reyting amaçlı bulunduğunu, oyuncuların öteki projelere zaman ayırabilmesi için çekim yapılacak tarihlerin oldukça özenle ayarlanması icap ettiğini ve doğal ki HBO tarafınca bir beklenti yaratılma amacı güdüldüğünü biliyoruz.
Bu yüzden işin bu tarafının üstünde fazla durmayacağım. Yalnız devamlı olduğu benzer biçimde bir efsaneleşmiş olarak sona erebilecekken, gereksiz yere sündürülen bir diziye dönüşmesi beni üzüyor ve bu yüzden de bu mevzudan anlatmak zorundaydım.
edit

Hiç yorum yok:

Önceki Kayıt
© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Güzel Aşk Sözleri, Sevgi Sözleri Aşk Sözleri | Günün Maçları