Güzel Aşk Sözleri, Sevgi Sözleri, Aşk Sözleri, 2017 Sözleri, Etkileyici Sözler

Maç

| 3 Şubat 2008 Pazar | |
- Bana Kartalı Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Razıyım Derim.
.!
- Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce
- 1907 De Dogdu Askımız, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkımız, Sporun Her Dalında Bizim Sanımız, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askımız!! --- Catlayın Cimbomlular Bu Yıl Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn!
- Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener''in Ayak Sesleri !!!
- Cimbom Sana Kadıkoy Extra Large...
- Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz
- Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
- Fenerbahce Sen Cok Yasa Canım Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Lalalalaylaylay...
- Bu Sene Son Olmalı,arkası Olmamalı Soyletme Artık Fener Acı Hasret Sarkısını.
- Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul ''da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkımız Bu Mu Kanarya ?
- Sanlı Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter.
- Bir Sevgi Bu Anlatılmaz Anlatsanda Anlasılmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!
- Mac Yaparken Sahada Sarı Kanaryalar, Rakip Takıma Krampon Toplatırlar! Sıkı Dur Karsı Defans! Fener Geliyor, Sut Ve Gool Agları Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk''un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce!
- Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce.
!
- Cihatlar,lefterler,canlar,fikretler Hala Sevilen Birer Abidedirler! Hic Bir Kulupte Olmayan Bu Dostluk, Yillar Yili Hep Sampiyon Olduk!
- Canlar,yilmazlar,lefterler Geldi, Cemil, Ziya, Selcuk, Alparslan, Osman Oguz, Aykut, Ridvan, Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri!
- Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz''in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!
- Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!
- Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem
- Senin Sevginle Geldik Bu Dünyaya Konuşmayı Ögrendik İlk Sözümüz Kanarya
Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!

*Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam.
!

*Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)

*ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer

*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir….

*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında…

*Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi… Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye…

*GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır….

*Saklarmısın beni göz bebeklerinin haznesinde, mahşere kadar güneşim ayım olurmusun, gökyüzünde usulca damlarmısın yüreğime ve sonsuza dek benim vazgeçilmezim olurmusun ?

*Derlerki bi insani farketmek icin 1 dakika lazimmis,onun hakkinda fikir üretebilmek icin 1 saat,ondan hoslanabilmek icin 1 gün,onu sevebilmek icin 1 hafta,ama onu unutabilmek icin bir ömür yetmezmis.
edit

1 yorum:

Adsız dedi ki...

KARDEŞİM ANLADIK FENERLİSİN İNSAN DİGER TAKIMLAR İÇİNDE KOYAR YANİ NASIL SİTE YAPIYOSANIZ

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt
© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Güzel Aşk Sözleri, Sevgi Sözleri Aşk Sözleri | Günün Maçları